logo hjeronymus

 

 

var hudterapeaut

HUDTYPERNA

Innan du bestämmer dig för vilka produkter du skall använda i din dagliga hudvård måste du veta vilken hudtyp du har. En beskrivning av de olika hudtyperna hjälper dig att hitta de rätta produkterna för din hudtyp.

 

c fet hud

Många människor lider av fet hy. Den är grovporig och har för hög talgproduktion, vilket förorsakar orenheter och finnar. Rengörings- och acneprodukter för fet hy är uttorkande. Tänk därför på att en fet hud också behöver fuktighet och en mjukgörande creme, annars producerar talgkörtlarna ännu mer fett för att återställa balansen i huden. Detta leder till att det uppstår nya finnar och orenheter.

a normal hud

Denna hudtyp har många likheter med den feta hudtypen. Skillnaden är att man ofta har en fet så kallad T-zon (pannan, näsan och hakan). Övriga partier är torra eller normala. Denna hudtyp behöver produkter som är antibakteriella på T-zonen och produkter som ger fukt och näring till de torra partierna.

b torr hud

Detta är en hudtyp som är finporig, som ofta verkar stram och som lätt mister sin elasticitet och mjukhet. Det är en känslig hudtyp som måste behandlas med milda rengöringsprodukter. Den behöver närande och fuktgivande cremer som förebygger linjer och rynkor på huden.

d prod for allaDet Skandinaviska hudvårdssystemet för henne & honom Denmark Finland United Kingdom

Regementsgatan 50 217 48 Malmö | Tel 040-224450 | Fax 040-217790 | E-mail: info(at)hjeronymus.se
Login