”En Hjeronymus-behandling resulterar i en underbart ren hy, den stimulerar cellförnyelse och lämnar en fantastisk lyster. Resultatet är omedelbart och fortsätter verka efter behandlingen.”

Behandlingar


En Hjeronymus-behandling är en djupverkande rengöringsbehandling som är baserad runt hudens egna finurliga rengöringssystem. Den livar upp hudens vitala funktioner, stimulerar blodcirkulationen och har en sammandragande effekt.

Behandlingen verkar positivt på finare linjer, porstorlek, pigmentfläckar och orenheter. Den innehåller djupverkande fruktsyror som ökar cellförnyelsen som på sikt slätar ut ojämnheter i hyn. Behandlingen är fantastisk som en ”Quick fix” när man snabbt vill åstadkomma strålande fräsch lyster i hyn!
Behandlingen som Elsa Hjeronymus från början utvecklade visade sig vara mycket effektiv på acne-hy. Idag når vi fantastiska resultat på fet-, oren- och acne-hy, samt rosacea. Behandlingarna har även en positiv verkan på ärrvävnad. Utöver behandlingarna finns ett flertal produkter speciellt framtagna för att vårda och förebygga dessa hudtillstånd.
Oavsett din hud-typ och dess unika förutsättningar finner du en effektiv och njutbar behandling hos Hjeronymus. Våra auktoriserade hudterapeuter guidar dig genom våra produkter med hänsyn till din hy för att hjälpa dig att skapa en personlig hudvårdsrutin och nå bästa möjliga resultat.
Din hy är unik – låt oss vårda den åt Dig!

För att finna din närmsta salong och boka in dig för en behandling klicka här.