Om oss och vår historia

Hjeronymus Cosmetic började sin resa i Danmark där Fru Elsa Hjeronymus under 1940-talet startade en hudvårdsserie för ungdomar och kvinnor med problemhy och nådde mycket goda resultat.

Många år senare, 2009 tar Almén Cosmetic över Elsa Hjeronymus med ambitionen att vidareutveckla och fortsätta det uppskattade arbetet som Hjeronymus terapeuterna gjort. Idag utförs behandlingarna av auktoriserade hudterapeuter med stor erfarenhet och numera är ansiktsbehandlingarna och produkterna anpassade för alla hud-typer.

Ideologin i Hjeronymus är att en ren hy är en vacker hy med underbar lyster. Denna tro är styrande i så väl våra behandlingar som i vår produktserie. Vi vidareför Elsa Hjeronymus brinnande förväntan att effektivt kunna behandla och hjälpa problemartade hud-typer och att åstadkomma fantastiska resultat.

Vi arbetar ständigt med att vidareutveckla professionella produkter för din hud. Kvalité är centralt för oss och det ingår i vårt arbete att värna om miljön genom att ta fram produkter som är verksamma på huden och skonsamma i den externa miljö vi lever i.

Vår tillverkning sker i den vackra västkust-staden Halmstad . Tillsammans arbetar vi glatt för att tillgodose våra kunders önskemål och stolt föra vidare det arbete som Fru Hjeronymus påbörjade för 70-år sedan. Idag finns det Hjeronymus-kliniker och återförsäljare i flera europeiska länder.

Ditt ansikte är unikt så låt oss få vårda det åt dig, såväl till vardags som till fest!

Vi önskar er varmt välkomna
till oss på Hjeronymus!

Johan Almén
VD